Σπιτικές μάσκες ματιών για τους μαύρους κύκλους και τα πρησμένα μάτια

Σπιτικές μάσκες ματιών για τους μαύρους κύκλους και τα πρησμένα μάτια

Ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι και κυρίως γυναίκες είναι οι μαύροι κύκλοι κάτω και οι σακούλες στην περιοχή των ματιών.

Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε να σας προτείνουμε πέντε φυσικές μάσκες τις οποίες μπορείτε εύκολα να φτιάξετε σπίτι σας και να αφαιρέσετε το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Έλαιο βιταμίνης Ε

Χρησιμοποιήστε μια σταγόνα ελαίου βιταμίνης Ε στο δάχτυλο σας και κάντε απαλό μασάζ γύρω από τα μάτια σας για να αυξήσετε την κυκλοφορία στην περιοχή και να σφίξει το δέρμα.

Μάσκα με γάλα

Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού γάλα σε σκόνη και ανακατέψτε με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Απλώστε τη μάσκα κάτω από τα μάτια και αφήστε το να στεγνώσει για 15-20 λεπτά.

Μάσκα με κουρκουμά

Μια άλλη αποτελεσματική σπιτική μάσκα για τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια μπορεί να παρασκευαστεί χρησιμοποιώντας σκόνη από κουρκουμά και χυμό ανανά. Ανακατέψτε τα υλικά  και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 30 λεπτά.

Μάσκα με μέντα

Ανακατέψτε μερικά φύλλα μέντας μαζί με μέλι. Εφαρμόστε τα φρεσκοτριμμένα φύλλα γύρω από τα μάτια σας και αφήστε τα για 10 ή 15 λεπτά. Οι ιδιότητες της μέντας θα ανανεώσουν τα κουρασμένα μάτια.

Μάσκα με γιαούρτι

Το γιαούρτι από μόνο του είναι μια καταπληκτική φυσική μάσκα και κουρασμένα και πρησμένα μάτια. Απλώστε λίγο γιαούρτι στην περιοχή γύρω από τα μάτια και θα δείτε πώς θα ξεπρηστούν και θα ξεκουραστούν.

Φροντίστε επίσης κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο, να απλώνετε κρέμα ματιών που να περιέχει βιταμίνη Ε, Κ ή Γ γύρω από τα μάτια.

Απο Baby.gr
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ