Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ! Η Καλαμάτα θα χορέψει για να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες ! Δηλώστε συμμετόχη!!!

Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ! Η Καλαμάτα θα χορέψει για να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες ! Δηλώστε συμμετόχη!!!

Τις 1.000 αναμένεται να φτάσουν οι δηλώσεις συμμετοχής στην προσπάθεια που θα καταβληθεί στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, στις 27 Σεπτέμβρη, προκειμένου να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες στον λατινοαμερικάνικο χορό Bachata (μπατσάτα), με τις πρόβες προς τούτο να ξεκινούν την Πέμπτη στο αμφιθέατρο του Κάστρου , ενώ, άλλη μία θα γίνει και το βράδυ του ερχόμενου  Σαββάτου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Λευκή Νύχτα. Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες, ο πρόεδρος της «Φάρις», Θαν.  Ηλιόπουλος, μίλησε για τη στήριξη του εγχειρήματος που θα συμβάλει στη διεθνή προβολή της πόλης για τουλάχιστον ένα εξάμηνο και θα την ωφελήσει ποικιλόμορφα. Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, ο Μάριος Ιωαννίδης, ανέφερε πως έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περί τα  700 άτομα, από σχολές χορού 22 πόλεων της Ελλάδας και της Κύπρου. Οι απαιτήσεις για το σπάσιμο του ρεκόρ είναι λίγες: Θα πρέπει να χορέψουν για περισσότερα από 15 λεπτά, περισσότερα από 704 άτομα, χωρίς λάθη, τη χορογραφία που έχει ετοιμαστεί για το σκοπό αυτό. Όποιος κάνει λάθος θα αποκλείεται και για το λόγο αυτό ζητείται η μεγαλύτερη το δυνατόν συμμετοχή. Όπως είπε ο κ. Ιωαννίδης, η χορογραφία μπορεί να ακολουθηθεί από οποιονδήποτε, ασχέτως αν είναι χορευτής ή όχι σε κάποια σχολή,  αρκεί να παρακολουθήσει μία από τις δίωρες πρόβες που θα γίνουν. Και αυτός με τη σειρά του κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα, τονίζοντας ότι η απήχηση για την Καλαμάτα θα είναι πολύ μεγάλη, ιδιαίτερα στα social media. Η πιστοποίηση του ρεκόρ θα γίνει σχεδόν ένα μήνα μετά το εγχείρημα και αφού οι κριτές εξετάσουν προσεκτικά τα στοιχεία που θα τους δοθούν, ενώ, στην Καλαμάτα θα βρεθεί κριτής από τον οργανισμό των ρεκόρ Γκίνες, προκειμένου να εκπαιδεύσει 12 εθελοντές για το ρόλο του κριτή.  

Απο Θαρρος news

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ