ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Ήρωας γείτονας σώζει 4χρονο κοριτσάκι που ήταν στο κενό από τον 4ο όροφο!  ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Ήρωας γείτονας σώζει 4χρονο κοριτσάκι που ήταν στο κενό από τον 4ο όροφο! ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Weifang, στην επαρχία Shandong στην Κίνα. Ένα κοριτσάκι 4 χρονών για άγνωστο λόγο είχε βγει έξω από το μπαλκόνι και κρεμόταν στο κενό. Από κάτω έχασκε το χάος των τεσσάρων ορόφων. Για καλή της τύχη το κεφαλάκι της είχε σφηνώσει ανάμεσα στα κάγκελα και ήταν εκείνο που την συγκρατούσε. 

Ήταν ζήτημα δευτερολέπτων. Το κοριτσάκι άρχισε να κλαίει και να φωνάζει. Το άκουσε ένας γείτονας που δεν το σκέφτηκε και πολύ. Άνοιξε το παράθυρο του σπιτιού του που ήταν παράλληλα με το μπαλκόνι που βρισκόταν το κορίτσι, βγήκε σχεδόν ολόκληρος έξω και αυτός στο κενό και με μια σφουγγαρίστρα άρχισε να σπρώχνει το παιδί.

Το συγκρατούσε με τη σφουγγαρίστρα για 10 λεπτά, μέχρι οι γονείς του κοριτσιού που βρισκόντουσαν μέσα στο σπίτι καταλάβουν ότι κάτι γίνεται. Βγήκαν έξω στο μπαλκόνι και έντρομοι είδαν την κόρη τους να πηγαίνει σαν εκκρεμές πέρα δώθε στο κενό. Τελικά οι γονείς έπιασαν την μικρούλα και την έβαλαν μέσα στο μπαλκόνι.

Ο ήρωας γείτονας δήλωσε στο Κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων: «Δεν το σκέφτηκα καν. Είδα μόνο ότι το κεφαλάκι της σιγά σιγά γλιστρούσε και θα έπεφτε. Πήρα μια σφουγγαρίστρα και υποστήριζα το κορμί της μέχρι να βγουν οι γονείς της στο μπαλκόνι.»

https://

Απο Ποντικι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ