Οι φωτογραφίες της ημέρας που σίγουρα θα σας κάνουν εντύπωση !!!!!

Οι φωτογραφίες της ημέρας που σίγουρα θα σας κάνουν εντύπωση !!!!!

  Εικόνες που ξεχωρίσαμε σήμερα από την Ελλάδα και τον κόσμο!!!!
 
 
 
 
 
Χιονισμένη η «κατοικία των θεών». Άποψη του χιονισμένου Ολύμπου. 
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άποψη του χιονισμένου Ολύμπου. 

 
 
Στιγμιότυπο από την εβδομάδα Μόδας στο Βερολίνο. Γερμανίδα παρακολουθεί την εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου για τη περίοδο Φθινοπώρο/Χειμώνα 2016/2017.
EPA / BRITTA PEDERSEN

Γερμανίδα παρακολουθεί την εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου για τη περίοδο Φθινοπώρο/Χειμώνα 2016/2017.

 
 
Εορτασμοί στη Λευκορωσία. Χωρικοί συμμετέχουν στην τοπική γιορτή Κολιάντα, στη Λευκορωσία. Η Κολιάντα σηματοδοτεί το τέλος του χειμώνα και είναι ένας συνδυασμός παγανιστικών εορτασμών και των Ορθόδοξων Χριστουγέννων.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Χωρικοί συμμετέχουν στην τοπική γιορτή Κολιάντα, στη Λευκορωσία. Η Κολιάντα σηματοδοτεί το τέλος του χειμώνα και είναι ένας συνδυασμός παγανιστικών εορτασμών και των Ορθόδοξων Χριστουγέννων.

 
 
Αλπικό Σκι στην Αυστρία. Ο Γερμανός Αντρέας Σάντερ κατεβαίνει πλαγιά στην Αυστρία, κατά τη διάρκεια αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι.
REUTERS / DOMINIC EBENBICHLER

Ο Γερμανός Αντρέας Σάντερ κατεβαίνει πλαγιά στην Αυστρία, κατά τη διάρκεια αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι.

 
 
Επεισόδια στην Τυνησία. Άνδρας με το ποδήλατο του προσπαθεί να ξεφύγει από επεισόδια κατα τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας, στην πόλη Κασερίν της Τυνησίας. Άνεργοι διαδηλώνουν με αίτημα τη δημιουργία θέσεων εργασίας και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας. Αφορμή για το ξέσπασμα ήταν ο θάνατος ενός νέου που αυτοκτόνησε αφού απορρίφθηκε από θέση εργασίας στο δημόσιο τομέα.
REUTERS / Amine Ben Aziza

Άνδρας με το ποδήλατο του προσπαθεί να ξεφύγει από επεισόδια κατα τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας, στην πόλη Κασερίν της Τυνησίας. Άνεργοι διαδηλώνουν με αίτημα τη δημιουργία θέσεων εργασίας και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας. Αφορμή για το ξέσπασμα ήταν ο θάνατος ενός νέου που αυτοκτόνησε αφού απορρίφθηκε από θέση εργασίας στο δημόσιο τομέα.

 
 
Πάπια στο Νέο Δελχί . Πάπια βάζει το κεφάλι της ανάμεσα στα πούπουλά της, κατά τη διάρκεια μιας κρύας ημέρας σε δημόσιο κήπο στο Νέο Δελχί.
EPA / HARISH TYAGI

Πάπια βάζει το κεφάλι της ανάμεσα στα πούπουλά της, κατά τη διάρκεια μιας κρύας ημέρας σε δημόσιο κήπο στο Νέο Δελχί.

 
 
 
Πειραιάς: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ναυτικών. Δεμένα παραμένουν από χθες στις 6 το πρωί τα πλοία σε όλα λιμάνια της χώρας, λόγω της 48ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης των ναυτικών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη των ναυτεργατικών σωματείων κατά του ασφαλιστικού και της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ.
SOOC / Nikos Libertas

Δεμένα παραμένουν από χθες στις 6 το πρωί τα πλοία σε όλα λιμάνια της χώρας, λόγω της 48ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης των ναυτικών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη των ναυτεργατικών σωματείων κατά του ασφαλιστικού και της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ.

 
 
 
Χιόνι στην Ουάσιγκτον. Εργάτες καθαρίζουν το χιόνι από το πεζοδρόμιο μπροστά στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσιγκτον. Το ύψος του χιονιού αναμένεται να φθάσει την Παρασκευή και το Σάββατο έως και τα 60 εκατοστά κατά τόπους, ιδίως στην Ουάσιγκτον, κάτι πρωτοφανές εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως και τα 90 χιλιόμετρα ανά ώρα.
REUTERS / JONATHAN ERNST

Εργάτες καθαρίζουν το χιόνι από το πεζοδρόμιο μπροστά στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσιγκτον. Το ύψος του χιονιού αναμένεται να φθάσει την Παρασκευή και το Σάββατο έως και τα 60 εκατοστά κατά τόπους, ιδίως στην Ουάσιγκτον, κάτι πρωτοφανές εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως και τα 90 χιλιόμετρα ανά ώρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος του Βιετνάμ . Κόσμος περιμένει να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης του 12ου Συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος του Βιετνάμ, στο Ανόι.
REUTERS / POOL

Κόσμος περιμένει να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης του 12ου Συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος του Βιετνάμ, στο Ανόι.

 
 
Οι αδέσποτες γάτες του Τελ Αβίβ. Τυφλή αδέσποτη γάτα φωτογραφίζεται σε καταφύγιο ζώων στο Τελ Αβίβ. Οι αδέσποτες γάτες στο Ισραήλ υπολογίζεται ότι φτάνουν τα 2 εκατ. Οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων που δραστηριοποιούνται στη χώρα αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία στην οργάνωση καταφυγίων και τη στείρωση των ζώων, καθώς, όπως λένε, δεν λαμβάνουν επαρκή χρηματοδότηση από το κράτος.
EPA / ABIR SULTAN

Τυφλή αδέσποτη γάτα φωτογραφίζεται σε καταφύγιο ζώων στο Τελ Αβίβ. Οι αδέσποτες γάτες στο Ισραήλ υπολογίζεται ότι φτάνουν τα 2 εκατ. Οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων που δραστηριοποιούνται στη χώρα αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία στην οργάνωση καταφυγίων και τη στείρωση των ζώων, καθώς, όπως λένε, δεν λαμβάνουν επαρκή χρηματοδότηση από το κράτος.

 
 
Σέρφινγκ στην Καλιφόρνια. Σέρφερ βγαίνει από τη θάλασσα, στην Πασίφικ Μπιτς της Καλιφόρνια.
REUTERS / MIKE BLAKE

Σέρφερ βγαίνει από τη θάλασσα, στην Πασίφικ Μπιτς της Καλιφόρνια.

 
 
 
 
 
Μετακινήσεις στο Λονδίνο. Οι επιβάτες ενός διώροφου λεωφορείου διακρίνονται υπό το φως του ήλιου που δύει, στο Λονδίνο.
REUTERS / STEFAN WERMUTH
 
 

 

Οι επιβάτες ενός διώροφου λεωφορείου διακρίνονται υπό το φως του ήλιου που δύει, στο Λονδίνο.

 

 

ΑΠΟ       naftemporiki

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ