ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΥΜΑΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΕΤΩΝ , ΙΩΣΕΩΝ , ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!)

ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΥΜΑΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΕΤΩΝ , ΙΩΣΕΩΝ , ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!)

 Πρόσφατα η Jennifer Thompson ανήρτησε στο προσωπικό της blog την θεωρία πώς αν είσαι κρυωμένος, με πυρετό, γρίπη και τα σχετικά δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να βάλεις στις κάλτσες σου για ένα βράδυ ένα κρεμμύδι και να κοιμηθείς.

Σίγουρα όλοι γνωρίζεται τα κρεμμύδια και το πόσο μπορούν να νοστιμίσουν ένα φαγητό. Με το κρεμμύδι επίσης μπορείτε να καθαρίσετε την σχάρα σας από λίπη. Τα κρεμμύδια ωστόσο φαίνεται να έχουν και θεραπευτικές ιδιότητες.

Όταν ένα κομμένο κρεμμύδι τοποθετείται στο κάτω μέρος του ποδιού σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια, γιατί τα κρεμμύδια έχουν φυσικά ισχυρή αντι-βακτηριακή και αντι-ιικές ιδιότητες. Το φωσφορικό οξύ, η ουσία που είναι υπεύθυνη και μας κάνει και κλαίμε, εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και βοηθά να καθαρίσει το αίμα σε όλο το σώμα σας. Με τη σειρά του, θα γίνει πιο υγιεινό και να βελτιωθεί το σώμα σας να είναι καλύτερα προετοιμασμένο για την καταπολέμηση των μολύνσεων και φλεγμονών!
 

 Οι αναγνώστες της το δοκίμασαν και όπως θα δείτε παρακάτω έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι! Αν λοιπόν έχετε κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε και εσείς! Δεν θα χάσετε κάτι!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

https://

 

 

ΑΠΟ     sarotiko

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ