ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ... ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΒΕΛΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ!!!

ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ... ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΒΕΛΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ  ArcadiaPortal.gr 

Υστερα από επιστολές αναγνωστών του ArcadiaPortal.gr, σχετικά με τη βράβευση και το τίτλό του "Παγκόσμιου πρωταθλητή" για τον Ερμή Βελή σε διοργάνωση αγώνων kick-boxing στη Ζυρίχη, με τις οποίες μας ζητούν διευκρινίσεις και λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς από πολλούς αμφισβητείται η συγκεκριμένη βράβευση, το Arcadia Portal ενημερώνει τους αναγνώστες του ότι έλεγξε την είδηση και επικοινώνησε με τον ίδιο τον αθλητή, ο οποίος μας είπε:

Κλαίω 3 μέρες τώρα, δε μου αξίζει αυτός ο τίτλος, με κορόιδεψαν και ο προπονητής που με πήγε στη Ζυρίχη έχει χαθεί. Δεν έχω πάρει λεφτά από τους τελευταίους 3 αγώνες, θα την πετάξω τη ζώνη

Ακόμη, μας είπε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είχε ανακοινωθεί, ωστόσο στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του μάς είπε ότι ταξίδεψε στη Ζυρίχη και ότι ο αγώνας διεξήχθη κανονικά. Ο ίδιος λέει ότι θα κινηθεί νομικά καθώς έπεσε θύμα απάτης.

Ο αθλητής υποστηρίζει ότι υπήρξε θύμα απάτης, ότι ο ίδιος δεν αξίζει αυτόν τον τίτλο και λίγα μόλις μετά μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του μαζί μας έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Ζητώ συγγνώμη σαν αθλητής... Πίσω από τις πλάτες μου παίχτηκε εκμετάλλευση  οικονομικά. Τον αγωνα μου τον είχαν στήσει κανονικά οι  παράγοντες αλλά ο προπονητής μου Λιακοπουλος ο οποίος έχει εξαφανιστεί  στην Αυστραλία.. Από τη δική μου πλευρά θα κινηθώ νομικά. ...συγγνώμη αλλά αυτός ο τίτλος δεν μου ανήκει.

Συγγνώμη και πάλι».

Το Arcadia Portal ενημερώνει στους αναγνώστες του ότι είχε επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Ερμή Βελή μερικές ημέρες νωρίτερα, από τον οποίον ζητήσαμε οπτικοακουστικό υλικό από τον αγώνα και τη βράβευσή του στη Ζυρίχη.

Ωστόσο ο ίδιος δεν μας είχε αποστείλει σχετικό υλικό, όπως βίντεο ή φωτογραφίες. Παράλληλα, επικοινωνήσαμε με τον προπονητή του, ο οποίος μας είπε στην πρώτη επικοινωνία που είχαμε μαζί του ότι ασφαλώς και υπάρχει βίντεο από τη διοργάνωση και προθυμοποιήθηκε να μας το κοινοποιήσει, και στη δεύτερη επικοινωνία μας μάς είπε ότι περιμένει τον αθλητή του να τον επισκεφθεί, μία από τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να μας κοινοποιήσουν το υλικό από κοινού.

Ακόμη, υπογραμμίζουμε ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ μπόξινγκ ούτε για τη συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά ούτε και για τον ίδιο τον αθλητή. Συγκεκριμένα, από τον Ομοσπονδία μάς είπαν ότι δεν τον γνωρίζουν ως αθλητή.

Σημειωτέον ότι ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κ. Βλάσης με την ανακοίνωση της είδησης συνεχάρησαν τον Ερμή Βελή με επαινετικές ανακοινώσεις, μη γνωρίζοντας, όπως και όλοι εμείς, ότι επρόκειτο για πλάνη.

 

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΣΗΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

https://

ΑΠΟ arcadiaportal

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ