ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ! ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΕ 25 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ!!!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ! ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΕ 25 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ!!!

Συνελήφθη ο παιδεραστής δάσκαλος στην Ιεράπετρα!

«Το παιδί μου μου είπε: Μαμά ο δάσκαλος με φίλησε στο στόμα» – Η γυναίκα έβαλε κάμερα στο δωμάτιο που γίνονταν τα μαθήματα και έπαθε σοκ

Δεκάδες μαθητές προχώρησαν σε καταγγελίες κατά του παιδεραστή δασκάλου στην Ιεράπετρα μετά τα όσα αποκάλυψε η οικογένεια των παιδιών στα οποία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Πιο συγκεκριμένα μέχρι σήμερα στην αστυνομία έχουν γίνει περισσότερες από 25 καταγγελίες σε βάρος του 52χρονου δασκάλου οι οποίες διερευνώνται διεξοδικά από τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ ο δάσκαλος ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Η μητέρα που αποκάλυψε την υπόθεση έχει τρία παιδιά -εκ των οποίων δυο δίδυμα που φοιτούν στην Γ τάξη του δημοτικού- μίλησε στο hxonews.gr για τα όσα απίστευτα έζησε:

«Ήταν δάσκαλος των παιδιών μου, το καταλαβαίνετε; Πήγαινα συχνά στο σχολείο προκειμένου να ενημερώνομαι για τις επιδόσεις των παιδιών μου. Μου έλεγε ότι τα 8χρονα ήταν αδύναμα και χρειάζονταν βοήθεια. Προσφέρθηκε μάλιστα να τα βοηθήσει, να έρθει στο σπίτι μου και αφιλοκερδώς να τους κάνει μαθήματα στο σπίτι μου, στο δωμάτιο τους. Με πίεζε, με καταπίεζε προκειμένου να το δεχτώ. Είχε βάλει στο μάτι τα μικρά μου. Να φανταστείτε ότι ένιωθα άσχημα εγώ για αυτή του την… προσφορά. Ένιωθα υποχρεωμένη. Επέμενα να τον πληρώσω και στο τέλος συμφωνήσαμε στα 600 ευρώ μηνιαίως.

Ο δάσκαλος ερχόταν τις καθορισμένες ημέρες στο σπίτι μου, στο δωμάτιο των παιδιών μου για να κάνει μάθημα. Έκλεινε τα παντζούρια του δωματίου τους και έβγαζε τον υπολογιστή τους από την πρίζα. Άρχισα να προβληματίζομαι για αυτή τη συμπεριφορά αλλά ο κύριος αυτός δεν άκουγε κουβέντα, μάλιστα έλεγε ότι καλύτερο μάθημα γινόταν όταν λείπαμε από το σπίτι. Το αγόρι μου δεν τον ήθελε καθόλου, μόλις έφτανε στο σπίτι ο δάσκαλος κρυβόταν και δεν ήθελε να κάνει μάθημα. Είχε γράψει στο τετράδιο του “ο δάσκαλος είναι κακός, δεν θέλω να πάω στο σχολείο”.

Για αυτά του τα γραπτά ο μικρός τιμωρήθηκε και σε εμένα ο δάσκαλος δήλωσε ότι το παιδί μου είναι αγενές. Το κορίτσι μου σε άσχετη στιγμή μου είπε “μαμά ο κύριος με φίλησε στο στόμα’’. Δεν ήθελα να το πιστέψω.

Το παιδί μου άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του και σιγά σιγά δεν μίλαγε, είχε παράξενη συμπεριφορά. Τότε ήταν που ζήτησα βοήθεια από μια έμπιστη φίλη προκειμένου το παιδί μου να μιλήσει, σε εμένα δεν έλεγε κουβέντα. Το 8χρονο εκμυστηρεύτηκε στην φίλη μου το μαρτύριο του.

Ο κύριος αυτός φίλαγε το παιδί μου στο στόμα, προσπάθησε να βάλει το παιδί να του χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα, το δάγκωνε στο αυτί. Βάλαμε κάμερα και το σοκ ήταν μεγαλύτερο, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φρίκη! Πρόλαβα και γλίτωσα τα παιδιά μου. Γλίτωσαν και άλλα τριάντα παιδιά».

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ...

Ενδείξεις που κινούν υποψίες…

Το παιδί παρουσιάζει ασυνήθιστη αλλαγή στη συμπεριφορά του. Κλείνεται στον εαυτό του, δείχνει να φοβάται, ξεσπά σε κλάματα χωρίς σοβαρή αιτία ή δεν έχει διάθεση.

Εμφανίζει διαταραχές στον ύπνο, δηλαδή καθυστερεί να πάει για ύπνο με διάφορες προφάσεις ή πετάγεται αναστατωμένο ή έρχεται στο κρεβάτι σας.

Έχει μειωμένη όρεξη για φαγητό.

Δείχνει περίεργη προσκόλληση σε εσάς και δυσκολία ή άρνηση να κάνει κάποια πράγματα μόνο του.

Φαίνεται ανήσυχο ή φοβισμένο με κάποιο άτομο που έρχεται σε επαφή, ακόμα και από το συγγενικό περιβάλλον, το οποίο πριν συμπαθούσε.

Μιλά πονηρά, με σεξουαλικά υπονοούμενα, κάνει περίεργες κινήσεις.

Δείχνει υπέρμετρο ενδιαφέρον για τα γεννητικά όργανα.

Τι μπορείτε να κάνετε

Σκεφτείτε πόσο καιρό τώρα παρατηρείται αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού και διερευνήστε κατά πόσο αυτή μπορεί ή όχι να ερμηνεύεται από ένα συγκεκριμένο γεγονός στη ζωή της οικογένειας ή του παιδιού, που ενδεχομένως το έχει επηρεάσει.

Συζητήστε με το παιδί σας ήρεμα, ώστε να καταλάβετε τι του συμβαίνει.

Σε περίπτωση που σας αποκαλύψει ότι έχει υποστεί κάποια παρενόχληση πιστέψτε ό,τι σας πει.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Καθησυχάστε το, λέγοντάς του ότι όλα θα πάνε καλά και ότι δεν έχει να φοβάται τίποτε και κανέναν.

Διαβεβαιώστε το ότι αυτό δεν ευθύνεται για τίποτα.

Ζητήστε άμεσα βοήθεια και καθοδήγηση από αρμόδιες υπηρεσίες. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην αστυνομία ή στον παιδίατρο σας, στα νοσοκομεία Παίδων ή σε ψυχολόγο, παιδοψυχίατρο.

Πώς θα μάθει το παιδί να αντιδρά

Βοηθήστε το από νωρίς να καταλάβει ότι είσαστε δίπλα του και μπορείτε να συζητάτε για ό,τι του συμβαίνει ή για καθετί που το απασχολεί.

Πρέπει να γνωρίζει τον αριθμό του τηλεφώνου σας και τη διεύθυνση σας.

Σταδιακά να περάσετε το μήνυμα στο παιδί ότι δε θα επιτρέπει σε κανέναν να αγγίζει το σώμα του, εκτός από τη μαμά και το μπαμπά, αν είναι απαραίτητο να το φροντίσουν.

Να του εξηγείτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλοί και αγαπούν τα παιδιά, αλλά συμπληρώστε: “υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι καλοί, όμως δε μπορούμε να τους καταλάβουμε, για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικό σε άτομα άγνωστα ή και γνωστά που σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα”.

Πείτε του να μην παίρνει δώρα από αγνώστους ή και γνωστούς, χωρίς να το γνωρίζετε εσείς ή χωρίς να είσαστε παρούσα.

Εξηγήστε με διακριτικό τρόπο ότι θα πρέπει να τρέξει ή να φωνάξει βοήθεια σε περίπτωση που κάποιος άγνωστος το κυνηγήσει ή το πλησιάσει για να το αγγίξει, χωρίς φυσικά να το τρομάξετε ή να του δημιουργήσετε ανασφάλεια.

Ακόμα κι αν του έχει συμβεί κάτι που το έχει αναστατώσει, να το προτρέπετε να σας εμπιστεύεται χωρίς να φοβάται.

Να μάθει ότι δεν υπάρχουν μυστικά μέσα στην οικογένειά σας και μπορεί να σας λέει οτιδήποτε.

 

 

ΑΠΟ enews24

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ